de
hu
  • SUMMER YOUTH CAMP - 2007. - Velence

    The campground is located on a site divided by a creek, surrounded by nature, near lake Velencei. The base of the conception comes from two axes, one of the longitudinal building that follows the arc of the creek and the other of the entrance road.

    The road not only crosses the creek but the building as well, pointing out its centerpoint. From here we led the axis up on the hillside to the sports area. The two-story accommodation building has an opening, lightsome architectural gesture to the creek whereas the rooms oriented towards the hillside are in a more solid, block-like volume. The lounge is placed in the single-floor part of the building with a greater headroom, connected to the indoor open foreground.

    We have won the work in a restricted design competition in 2005.